Over ons

Wat wij doen

Welkom bij Cafetaria Juma! Sinds 2011 zijn wij het vaste adres voor veel bewoners in Almere Poort. Wij zij de uitvalsbasis voor heerlijke friet, snacks, burgers, broodjes, shakes, slush en softijs.

Onze passie voor het vak, gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service heeft ons geholpen om een trouwe klantenkring op te bouwen.

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Van heerlijke friet en krokante snacks tot onze sappige burgers en verfrissende shakes, wij hebben voor elk moment van de dag iets lekkers te bieden.

Bestel gemakkelijk online en kom het afhalen of neem gezellig plaats aan onze tafels of op het terras. Tot snel!

Onze geschiedenis

1995 - Grote Markt

In 1995 begon Juan Kroon en zijn partner hun eerste snackbar op de Grote Markt in Almere die zij heel toepasselijk¬† “Cafetaria ‘T Centrum” hadden genoemd. Het was een broodjeszaak, cafetaria en cateringbedrijf ineen. Dit bleek een gat in de markt.

1998 - Op naar waterwijk

Vanwege een aflopend huurcontract op de Grote Markt moest  ‘T Centrum op zoek naar een nieuwe locatie. Dit werd het voormalig Teddy Snack pand op het Geinplein in Waterwijk. In de jaren daarna transformeert dit steeds meer als een familiebedrijf. Partner, zus, schoonzus en neef werken allemaal full of part-time in het bedrijf.

2011 - Juma in de maak

In 2011 vonden Juan en Mariska dat het tijd werd voor een nieuw avontuur.
Ze waren in verwachting van hun zoon en hadden besloten om rustiger aan te doen. De stap naar het huidige Cafetaria Juma werd op 11 juni 2011 realiteit. De rest is geschiedenis…

Beeldarchief

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.